DREPT PENAL

  • Asistență și reprezentare juridică în cursul urmăririi penale, în fața organelor de poliție și a parchetelor, cât și în fața judecătorului de drepturi și libertăți.
  • Asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată de orice grad și în orice etapă a procesului penal, fond, apel, contestație, precum și în căile extraordinare de atac. Acordăm o deosebită atenție laturii civile a procesului penal, fie în scopul limitării răspunderii materiale a persoanelor puse sub învinuire, fie în scopul recuperării prejudiciului pentru victimele unor infracțiuni.
  • Promovarea și susținerea plângerilor în faţa CEDO, în cazul epuizării căilor de atac prevăzute de legislația națională, pentru încălcarea de către autoritățile publice ale statului român a drepturilor prevăzute și apărate de Convenția Europeană a Drepturilor Omului.
  • Asistență și reprezentare juridică în cursul executării pedepsei, prin formularea de contestații la executare, cereri pentru stabilirea regimului de executare, etc.
  • Emiterea de opinii juridice, dezvoltarea și implementarea unor proceduri și politici interne de prevenție penală (anti-fraudă, anti-trust, de combatere a spălării banilor, etc.) și organizarea de prezentări și instruiri managementului și salariaților societăților comerciale și organizațiilor non profit în scopul aprofundării noțiunilor de prevenție penală.
  • Asistență juridică în cadrul investigațiilor interne ale clienților corporate privind săvârșirea de către salariați a unor presupuse fapte de natură penală (corupție, delapidare, spălare bani, etc.).
Close Menu